Locaties

De diversiteit in locaties maakt ons werk afwisselend en uitdagend. Wij kunnen op ieder gewenste locatie een full service catering event verzorgen, maar Rotterdam is onze thuishaven en we zijn hier dan ook regelmatig te vinden. Door onze jarenlange ervaring hebben we bijzondere samenwerkingsverbanden met iconische evenementenlocaties in de stad. Denk bijvoorbeeld aan de Van Nelle Fabriek en Cruise Terminal Rotterdam, maar ook aan de historische Laurenskerk of juist de rauwe en industriële Onderzeebootloods.

Cruise Terminal Rotterdam

Rotterdamse wolkenkrabbers, oude pakhuizen en iconische gebouwen, dat kenmerkt de Kop van Zuid. Op deze bruisende plek bevindt zich de Cruise Terminal Rotterdam. Na bijna 100 jaar dienst te hebben gedaan als aankomst- en vertrekhal van de Holland Amerika Lijn is het historische pand, met haar kenmerkende bogen, vandaag de dag de ideale locatie voor succesvolle evenementen. Door de meer dan 100 meterlange glazen raampartij, met spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug en de Rotterdamse skyline, wordt ieder event een bijzondere belevenis. Het pand kan per boog worden afgehuurd waardoor de locatie geschikt is voor ieder type event.

Rotterdam Congress Pier

Rotterdams Congress Pier is dé congreslocatie in het dynamisch hart van Rotterdam. Pal aan de voet van de Erasmusbrug biedt Rotterdam Congress Pier ruimte aan congressen die uitdagen tot interactie, betrokkenheid, innovatie, beweging en ontmoeting. Plenaire presentaties, break-out-sessies, paneldiscussies, netwerk-events en galadiners krijgen nóg meer impact doordat inhoud en omgeving elkaar hier versterken. Het open-lucht-congrescentrum biedt letterlijk een frisse wind omdat elk programmaonderdeel wordt gekoppeld aan de ideale ruimte.

Contact

Ma Guise
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs
T: +31(0)10 890 094 9
E: info@maguise.nl